Ibsen Online – scene 3

Dette er et eksempel på en «instruksjonsmail» som ble sendt ut pr email til skuespillerne. Denne mailen ble sendt ut 15. juni:

Hei

Her er tredje mail med «instruksjoner».

Håper aktiviteten tar seg opp snarlig, da oppsetningen nå has gone public, med nasjonale pressemeldinger og et oppslag i dagens TA.
http://www.ta.no/pulsen/article5158227.ece

Vi har også kjørt også ut dette til PITs 3000 venner/fans på Facebook i dag.

Dette betyr at vi kan forvente oss at stadig flere kommer til å følge med. Det er derfor viktig at vi girer opp et hakk og følger opp. Det er noen av deltagerne som har vært litt sløve, noen har hatt tekniske problemer, men jeg håper alle
ser på dette som en reell oppsetning og poster deretter.

Stensgård har nå publisert sitt opprop på Origo.no – og har opprettet en sone med tittelen ”De Unges Forbund”, der han maner ”folk” til å lufte sine meninger:
http://origo.no/-/sandbox/show/437140_deungesforbund

Fint om folk kunne følge opp dette, og tips gjerne venner og kjente i egne nettverk via FaceBook, mail – eller selvsagt Twitter – både om oppsetningen og sonen.

Det er også viktig at dere knytter til dere opp til andre på Twitter, slik at dere igjen får folk som følger deres profiler. Være kreative.

Ellers vil jeg gjerne at dere ikke glemmer de personlige relasjonene og konfliktene. Jeg ønsker ikke å la dette smuldre opp i en kulturhusdebatt!

Minner om at ”stykket” kan følges her: http://www.deungesforbund.no/
Nå med nytt design!

Og helt til slutt: Tar veldig gjerne tilbakemeldinger fra dere om oppsetningen, mailkommunikasjon, osv. Alt dere tror kan være med på å gjøre oppsetningen bedre.

Fremover vil jeg forsøke å øke frekevensen på «instruksjonsmail.»

Tom

De unges forbund – scene 3:

Stensgård har opprettet sone på Origo.no – og maner til oppfølging av denne.

Samtidig beiler han fremdeles etter Ragna, som har vært aktivist etter oljeutslippet i Mexiko, men som nå er tilbake og ikke så lett lar seg forføre av Stensgårds populistiske opprop.

Bratsberg og Monsen lever begge fremdeles i villfarelsen om at Stensgårds opprop gjelder den andre og ikke seg selv, og særlig Monsen (Ragnas far) syntes Stensgårds oppmerksomhet for hans datter er smigrende.

Herje raljerer videre med dem alle, og Thora har oppdaget Stensgård på Friisebrygga og er en smule misunnelig på interessen Ragna får fra Stensgård, som er det nye samtaleemnet i byen; hun begynner å lufte sin interesse for
ham og politikk på sin måte.

Rundholmen forsøker delvis å trekke veksler på Stensgårds utspill, delvis forsøker hun å fremme egne interesser og vekker dermed Stensgårds oppmerksomhet.