Gammel støy på ny utgivelse

Dette albumet trodde jeg i mange år var forsvunnet, men så dukket det plutselig opp på en minidisc i bunnen av en eske som jeg ryddet meg gjennom på kontoret.

Det er nå nesten 20 år siden det ble spilt inn, da jeg fremdeles bodde i Trondheim.

The Oblomov Project var et prøve-ut-alt type eksperimentelt prosjekt som jeg holdt gående over flere år på rundt hundreårsskiftet. Det konsentrerte seg særlig om hardcore støy, droner og formalistiske lydeksperimenter. Lydkildene var fiolin, et stort utvalg objekter, kontaktmikrofoner og den sedvanlige rekken med effektpedaler.

Minidisken jeg fant var mastertapen til en kassettutgivelse som ble utgitt i et svært begrenset opptak tilbake i 2002. Alle kassettene er borte nå, så vidt jeg vet.

Jeg har dog andre taper, fra det samme prosjektet, som vil bli utgitt i løpet av våren.

Ren overføring, ingen ekstra prosessering.

Du kan høre platen på Bandcamp her:

The Oblomov Project – MD Sessions 2001