Underwood-bok nå tilgjengelig

Min bok om den engelske kunstneren George Underwood er nå tilgjengelig. Boken «Soulful Warriors» er den første boken overhodet om den legendariske maleren og illustratøren Underwood – mannen som fikk David Bowie inn på hans musikalske løpebane, og som står bak LP-coverne til Bowies «Hunky Dory» og «Ziggy Stardust and the Spiders From Mars». Foruten flere hundre LP- og bokcovere, har han selv gjort karriere med sine særegne og ideosynkratiske malerier. Boken ble utgitt i forbindelse med utstillingen «Soulful Warriors» på Kunsthall Grenland, januar 2017.  Utstillingen var en del av prosjektet Bowie70, i forbindelse med at Bowie ville fylt 70 denne måneden, og at Underwood har sin 70 års fødselsdag.

Du kan bestille boken her

(Det er også noen få eksemplarer igjen av boken på Kunsthall Grenland, med et originalt print av Underwood av Bowie, gjort i forbindelse med Bowie70-arrangementet.)