Lansering for «Lyttekunst»

Velkommen til lansering av min nye bok LYTTEKUNST – SAMTALER OM FRI-IMPROVISERT MUSIKK.

TORSDAG 15. NOVEMBER – boklansering på Torpedo Bookshop (Oslo kunsthall). Marhaug Forlag lanserer LYTTEKUNST – den første boken om norsk fri-improvisert musikk. På lanseringen blir det først litt prat med utgiver Lasse Marhaug og forfatter Tom Løberg Hovinbøle, og etterpå opptredener av selveste Guro Skumsnes Moe og Stine Janvin Motland. Arrangementet begynner kl. 19:00.

For mer informasjon:
marhaugforlag.no/lyttekunst.html
www.torpedobok.no/smanyheter/lansering-av-lyttekunst/

LØRDAG 17. NOVEMBER – boken lanseres i Trondheim under årets Fri Resonans-festival.

Lanseringen finner sted på Blæst lørdag kl. 16:00. Foruten en prat om fri-improvisasjon blir det også en solo-konsert med Guro Skumsnes Moe. Bak lanseringen står Ny Musikk Trondheim i samarbeid med Fri Resonans. Arrangementet er gratis.

For mer informasjon:
www.facebook.com/pages/Fri-Resonans/

Lyttekunst inneholder 15 samtaler med norske improv-musikere: Nils Henrik Asheim • Michael Francis Duch • Frode Gjerstad • Ivar Grydeland • Ingebrigt Håker Flaten • Bjørnar Habbestad • John Hegre • John Pål Inderberg • Guro Skumsnes Moe • Stine Janvin Motland • Kjetil Traavik Møster • Paal Nilssen-Love • Hild Sofie Tafjord • Ingar Zach • Nils Økland

Norske fri-improviserende musikere spiller seg til suksess verden over. Her hjemme har de stått i spissen for en vital oppblomstring av det musikalske landskapet de siste ti årene. Men de spiller en musikk som både er kontroversiell og lite kjent, misforstått av mange, elsket av de som utøver den. Lyttekunst er like mye for musikkelskere som musikere, og tar for seg fri-improvisasjonens paradoksale natur. Gjennom 15 samtaler med noen av Norges fremste improvisatører, tegner Lyttekunst et bilde av hva fri-improvisasjon er – og kan være.