Innspilling av dansefilmene er igang

Innspillingen av de tre dansefilmene jeg gjør for Vepz Media startet fredag 3.august. Tre filmer med tre ulike opptaksteknikker og ulike dansestiler, som jeg har regi på.

Konseptene har jeg utviklet, koreografien står Tine Fossmo i Grenland Dansekompani for, mens Sørnorsk filmsenter og Fond for lyd og bildet står for finansieringen. Første film ble spilt inn på parkeringshuset på Down Town, på overvåkningskameraer. Med i filmen danset Caroline M H Skjørshammer, Ole Aleksander Hansen og Rathi Windrati. Lydkulissene til filmen gjøres av Lasse Marhaug.

Neste film spilles inn på god, gammeldags Super8mm smalfilm, mens siste film gjøres på mobiltelefoner. Filmene er et samarbeid initiert av Vepz Media, med Grenland dansekompani. De får premiere i begynnelsen av november. Les mer om dem og Vepz Media her.

Les oppslag i lokalvavisene ved å trykke på thumbnail nedenfor