Premiere på NMTs juleopera «Knekkende julenøtter»

Lørdag 17. desember er det endelig premiere på Ny Musikk Trondheims juleopera «Knekkende julenøtter!», der jeg er en av tekstforfatterne sammen med Tale Næss og Arild Vange. Juleoperaen er et samarbeid mellom Ny Musikk Trondheim, Trondheim sinfonietta og Alpaca trio. Juleoperaen har kommet i stand i forbindelse med at det er 10. gangen Ny  Musikk Trondheim arrangerer julekonsert med et samtidsmusikk-fokus. De tre komponistene og tre forfatterne har fått relativt fritt spillerom med hensyn til innholdet i operaen – innenfor rammen av at både musikken og teksten på en eller annen måte skal referere til jula, og at det skal være en rød tråd som går igjen i de tre aktene. Komponistene er Maja S. K. Ratkje, Trygve Brøske og Lasse Marhaug. Medvirkende på scenen er Anne-Lise Berntsen, Andreas Elvenes og Trond Peter Stamsø Munch. Regi på forestillingen har Lisa Charlotte Baoudouin Lie.

Forestillingen spilles på Byscenen i Trondheim lørdag 17. desember kl. 20:00.

Les mer og bestill billetter her