Ny serie på TV Telemark

Tirsdag 20. september er det premiere på Vepz Medias nye tv-serie på TV Telemark – «En av oss».

Serien tar for seg våre våre nye landsmenn i Telemark, gjennom 10 portretter av mennesker fra ulike deler av verden som av ulike grunner har valgt å bosette seg i fylket.

I serien treffer du den meksikanske tv-stjernen Montserrat Ontiveros og hennes Vesaas-oversettende ektemann Juan Gutiérrez-Maupomé på Vinje; den syriske læreren Hicham Nabhani på Klyve; iranske Hassan Al Saadi som driver Bamble Asiamat i Langesund; den svenske kokken Mikael Brodén på Heistad; Georg og Roberta Neuber fra Østerrike, som driver gjestgiveriet «Vienna» på Austbygda; båtflyktningene Olav & Tina Nugyen fra Vietnam, som har restaurant i første etasje av huset i Kragerø og katolsk kapell i andre; Pieretta Bola fra Kongo, som drømmer om å bli ordfører i Porsgrunn; fijianske Sakaraia Ravonokula, som bor i Skien, jobber i Nordsjøen og spiller på det norske landslaget i rugby; Tirhas Zeru Kidane fra Eritrea, som er politisk aktiv på Akkerhaugen; og Dalia Dietzel fra Litauen, bosatt i Skien, som etterutdanner seg for å bli ekspert på kreftsykdommer og er ivrig gartner.

Bak serien står Vepz Media, som er undertegnede og Tom Marius Kittilsen.
Les mer om oss her.

Les mer og se sendeskjema her