Videokunst på Papay Gyro Nights 2011

To av mine videoarbeider skal i februar vises på kunstfestivalen PAPAY GYRO NIGHTS 2011, som finner sted på den lille øya PAPA WESTRAY (PAPAY), en del av Orkenøyene. «Remembrance» og «body.move» vises henholdsvis i festivalens avdelinger for eksperimentell video og installasjonskunst. Festivalen beskriver seg selv som følger: «In February, when nights are long and weather can be vicious and only brave ones will dare to undertake a journey across the rough sea, the Island will be transformed into the art gallery, where works will be displayed in unconventional locations, changing perception of the timeless landscape.» Et godt sted å bli vist, med andre ord.

Festivalen går av stabelen 14. til 21. februar, og arrangeres av LAND ART – PAPA WESTRAY, et kunstnerstyrt, internasjonalt kunstprosjekt startet i 2007.

Les mer om festivalen ved å klikke her.

LAND ART – PAPA WESTRAY was established in August 2007 as an artists’ run, not for profit, international art project.