Video på Keimsgård-utstilling

5. juni er det utstilling og litterær salong på Keimsgård i Porsgrunn, arrangert av Keimsgård kunstnerkollektiv. Jeg deltar med en videoinstallasjon jeg gjorde i vinter – «body.move» – som således får sin premierevisning denne kvelden. Jeg skal også lese et par korte tekster. Ellers blir det live performance fra Chicago, suppe og opplesning ved flere andre lokale Grenlandsforfattere. Og selvsagt avsluttes det hele med en fest, med Grenlands kuleste DJ. Alle er velkommen.

Trykk på plakaten for full størrelse

Programmet for kvelden ser slik ut:

18:00 – Dørene åpner
19:00 – Utstillingsåpning, med live performance 19:15.
19:30 – Servering av suppe i baren
20:30 – Det litterære programmet
ca. 22:00 – Fest med DJ Justin Cage
xxxxx
NB: Keimsgården finner du bak KFUM og Fremlsesarmeen på Kirkehaugen i Porsgrunn; gå skråveien opp fra torget ved Meierigården, Sparebank 1 Telemark og Schankebygget.